Första julsakerna inhandlat!

Ja, den närmsta tiden, 2 månader ungefär, kommer min blogg till stor del att bestå av julsaker. Prydnader, presenter, textiler, allt!

Jag har kikat runt på massa ställen och hittat så mycket fint! Hemma blir det ofta att jag kikar runt på Jotex, Ellos & Halens. Dom har jättemycket bra & fint!

Igår var vi även iväg till Överby, ett köpcentrum i Trollhättan, och då var jag tvungen att gå in på Rusta för jag visste att dom hade fått upp julsakerna! Och oj, vad mycket fint dom hade där, fanns så mycket jag ville kööööpa.. Blev dock inte så mycket då jag måste konka med mig allt på tåget när jag ska hem till Degerfors igen. Men hittade i alla fall en jättesöt dörrmatta & en ljusstake som jag köpte!





//E

 






 


Update

Oj, sist jag uppdaterade var före höstfesten. Den var trevlig. Efteråt gick jag ut och tog någon öl med två vänner, också trevligt.
Dagen efter höstfesten, i fredags, var vi ute i Khamn. Mastmagasinet. Det var kul, förutom ett gigantiskt blåmärke som numera pryder mitt lår.
Ptja... Hm, lördagen gjorde vi nog inget speciellt, inte vad jag minns iaf, men på söndagen däremot var det dags för dop! Alde skulle döpas i varnhems klosterkyrka. Det var jättefint. :) Är i Dingle för tillfället, så har inte lagt in några bilder som jag kan lägga ut här, men det kommer!

Ja, det var en kort och fin uppdatering. Nu ska jag fortsätta njuta av mitt lov, innan det är slut!
Ha det fint.
//E

Höstfest...

Sitter i skolan och väntar på nästa lektion... Seeeegt. Men, jag underhåller mig. Pratade med älsklingen i en timme typ, åt mat, har tittat på Jotex & Ellos och hittat jättemycket fina saker jag vill ha till jul. Alltså, till lägenheten. :) Denna julen är det ju ett helt rum extra att dekorera! Berättade det för Andreas förut, han bara suckade... Haha.
Nej, men. Det är ju inte så långt kvar till jul nu. Snart är det ju november och då är det första advent. Så då blir det lite pyssel. Sedan i December blir det massor med pyssel! Baka, pynta, pilla, allt. Åh, det kommer bli så fint. Och åh, Truls kommer att hänga i gardiner, klättra i granen, putta ner prydnad. Jättemysigt ska det bli. :)

Nej, tappade fokus lite.. Tänkte egentligen berätta om dagen.
Idag är det Höstfest på skolan, nej, inte suparfest. Den börjar vid 17, då var det mingel och någon uppvisning av dansklasserna har jag för mig. Sedan så blir det mat och dessert. Och efter det, ännu mera underhållning. Så det ska bli riktigt trevligt! :)

Nej, nu ska jag fortsätta slösurfa till lektionen börjar tror jag...
Ha det fint!
//E

Kastrerad..

Bullebus kastrerades i måndags. Och oj så liten jag tyckte han var när veterinären kom ut med honom till oss. Han låg i sin lilla bur och var i princip helt borta. Min lilla kisse. :( Han blev inte sig själv förrän dagen efter. Då började han busa och ha sig igen. Kan nog säga att jag aldrig har varit så glad för att Truls lever rövare! :)

Dagen efter kastrering.
Han blev vaccinerad och ID-märkt också. Som man kanske anar av det gröna örat..


//E


Helg, helg, härliga helg!

Ok, nu kommer uppdateringen om helgen. Seg som jag är. :)

I fredags åkte jag till Karlstad för att träffa mamma och pappa som skulle spendera helgen där. Vi tog en sväng till IKEA och Bergvik. Blev dock inte så mycket tittande på Bergvik för vi var ganska trötta allihop, + att min far hade ont i sitt ben.. Eller om det var rygg!? Han hade ont i alla fall. Så där blev det en fika för att sedan åka vidare in till Karlstad CITY och hotellet.

Hotellet och rummet var jättemysigt! Jag och mamma bestämde oss för att vi skulle gå på stan i Karlstad också. För där har jag aldrig varit. Så vi gick ut, i det härliga vädret (inte) och skulle hitta mitticity, en galleria som ligger... Ja, det kanske inte är svårt att räkna ut - Mitt i City. Mamma hade varit där förut några gånger, så hon visste vart vi skulle gå... Jo, eller hur?
När vi hade gått runt en liten stund hittade vi det i alla fall. Konstigt att vi inte hade sett det tidigare, fanns ungefär 1000 ingångar. Men ja, där gick vi runt en liten stund, jag köpte mig en väska och mamma köpte inget!
När vi var klara där inne, så gick vi vidare på stan. Hamnade inne på Cubus där vi köpte oss varsin tröja, likadan(!) fast i olika färger. Eller ja, jag fick min av modern. Tack! :) Hm, ja, vi gick in på några mer ställen och sådär. Pappa hade dock tröttnat på vår lilla tur på stan och ringde och frågade om vi minsann inte skulle äta snart. Och det gjorde vi, på hotellet. Vi tog varsin Club Sandwich. Jättegod, jättemycket mat - blev mätt bara av att titta på tallriken i princip. Men mmm, smaskens var det! :)
Ptja... Sedan umgicks vi tills jag skulle bege mig hemåt vid 22-tiden. Jättetrevlig dag!


På lördagen vaknade jag och Andreas ganska tidigt och låg och myste i sängen. Truls var gosig och busig -  samtidigt, som varje morgon. Ganska roligt. Först har han sitt morgon-gooous med Andreas skägg, sedan börjar han busa lite... Oftast slutar det med att han tar ett race i hela lägenheten samtidigt som han prrrr:ar. Ungefär. :) Han är så söt!


Ja, denna dag var det återigen dags för Karlstad. Jag, Andreas och våra föräldra + mina morbröder och en kusin skulle på hockey! Färjestad - Brynäs. Verkar bli lite av en tradition att vi går på det. Lördagsmatch mellan Färjestad och Brynäs.

 

F.V Tony, Helen, Jag, Andreas, Far, Mor

Var en riktigt spännande match! Färjestad hade gjort 3 mål efter bara 5 minuter. Helt otrolig start! Sedan kom Brynäs igen med två mål och låg på som tusan. Värt att nämna är att alla mål gjordes i första perioden. Men jösses vilken rysare resten blev. Man visste inte vad man skulle tro. Ena stunden låg Brynäs på och hade chans efter chans, sedan var det Färjestads tur. Var i alla fall väldigt roligt!



Efter matchen skulle vi ut och äta. Synd bara att Helen och Tony inte kunde följa med, men det får bli nästa gång! :)
Vi gick i alla fall till ett ställe som heter Score. Verkar vara ett riktigt bra ställe, var restaurang, bowling, biljard, sportbar och typ.. sitta-och-dricka-och-konversera. Skulle vart kul att gå ut och äta och bowla där eller så! I alla fall så åt vi där, väldigt god mat! Efter maten gick vi tillbaka till hotellet och satte oss i baren där. Mycket trevligt! Min ena morbror gjorde oss sällskap.



Hur som haver, så slutade det med att jag och Andreas tog oss en natt på hotell, vi orkade helt enkelt inte åka hem. Det var riktigt myyyysigt. Så fina rum och så sköööööna sängar! Och vilken frukost, mums mums mums! Skulle man äta varje dag! :)
Det blev i alla fall en riktigt lyckad helg!

Hoppas att ni andra hade det bra också.
//E

 


You know you love me...

Återigen några dagar sedan jag uppdaterade.. Tänkte skriva om helgen och de senaste dagarna lite senare.. Först blir det Gossip Girl och crosstrainer.

//E

Update...

Som vanligt är det några dagar sedan sist uppdatering...
Inget större som har hänt egentligen... Skola, skola, skola. Och så var vi iväg och köpte doppresent till lilla Alde! :) Hoppas att hon blir glad... Hihi..
Vi har även bokat tid för kastrering av vårt älskade lilla odjur. Så då blir han Mr. No Balls. Eller, Truls No Balls kanske. Skönt att få det gjort i alla fall. Frågan är om Truls tycker likadant!? ;) Ska även passa på att vaccinera och ev. id-märka honom också.


Soon to be - Mr. No Balls, när han lever rövare hos mor & far!


Åh, tror inte att jag skrev sist gång att jag äntligen fått min nya kamera... Lämnade in min i början av augusti.. Så tog det massa tid, så upptäckte jag att han som tagit emot skadeanmälan skrivit fel mobilnummer!!! Han hade skrivit 0763 istället för 073... Åh. Irriterande. Men ja, eftersom att jag lämnade in kameran i Uddevalla och sedan åkte hem till Degerfors så var mina föräldrar så snälla att fixa resten av krånglet! Displayen var sprucken och verkstan hade tydligen skrotat kameran utan att först prata med mig. Såååå fick dom inte göra berättade dom på SIBA. Sen var det något med försäkringen, fast sen var det inte alls något försäkringen.. Och blabla.. Jag fick i alla fall en ny kamera, som hade samma prislapp som min gamla när jag köpte den. Så jag är nöjd, nöjd, nöjd. :) Mästerfotograf som jag är har jag knappt tagit några bilder dock. ;)

Ptja... Resten av veckan händer dock desto mer än den första delen. Imorgon åker mina föräldrar till Karlstad för att tillbringa helgen där. Så då åker jag dit efter skolan imorgon och umgås med dom. Andreas jobbar, så atter... Sedan så är det hockey-time på lördag! Jag, Andreas, Andreas föräldrar, mina föräldrar + morbröder ska se på Färjestad - Brynäs. Så det ska bli mycket trevligt!


 


 

Nej, nu ska jag göra klart min distansuppgift i NkA.
Blir nog mer uppdaterande på söndag eller så kan jag tänka mig.
Ha det fint!
//E

Helgen

Fredag
Ja, i fredags åkte jag, Andreas och Truls till Dingle för att spendera helgen där. Glömmer alltid att det tar så låååååååång tid att åka! Eller ja, får snarare för mig att det brukar gå snabbare... Men ja, vid fyra-tiden var vi i alla fall framme hos mamma och pappa! Då hade vi även hunnit plocka upp ett stycke lillasyster i Uddevalla. :)
Truls tyckte det var jättekul att komma dit, massa andra katter att busa med ju! Så han sprang runt som en liten galning och busade med de andra katterna... Tror dock inte att dom var lika roade av hans närvaro. ;) I alla fall inte till en början!
Ja, på fredagkväll kom Linda och Lucas hem till mamma och pappa. Jättekul att få se honom igen! Han har blivit så stoooor. :) Gosbebisen! Han var lite avvaktande till en början, inte lätt att känna igen mig när det var sålänge sedan vi sågs.. Men sedan var det bus och skratt och gos för hela slanten, hihi. Han är så gogogogo! :)
Självklart var det kul att träffa Linda också! Hihi.

Linda & Lucas


Ja, så på fredagkväll umgicks vi hela familjen. Jättetrevligt! Lucas tyckte att det var kul att dra i hår... I skägg... I ringar i nääääsan... Mummel, mummel... Sådan tur var, så fick han aldrig tag i ringen i näsan ordentligt. Det hade nog gjort j*vligt ont.... :)

Lördag
På lördagen så blev det biiiilåkande till Ed, var marknad där! Som vanligt var det skitmycket folk, så det var lite jobbigt att gå runt där.. Men det var kul att komma dit och titta ändå. Köpte ingenting, eller jo, brända mandlar till Andreas. :) Men annars blev det inget. Var i vilket fall som helst kul att åka dit.
Ptja, sedan på lördagkväll var det ju dags för fotoboll. Danmnark - Sverige. Vi vet väl alla hur det gick... Kan inte säga att jag bryr mig något större dock. Meeeen, det gjorde resten av folket som var hemma. Även denna kväll var Linda och Lucas där. Men nu var Ronny med också. Mycket trevligt. :)
Ointresserad som jag var satt jag på golvet och busade med Lucas, mycket roligare!

Söndag
Helgen går ju så satans fort! Denna dag var det dags för hemfärd, men det drog vi ut på... Åkte inte i väg förrän vid halv åtta på kvällen ungefär. :) Hade inte så bråttom hem, Andreas skulle inte upp, bara jag som skulle till skolan och jag brukar alltid vara pigg även om jag lägger mig sent... (Verkar vara ett undantag denna gången...)
Nej, men.. Söndagen spenderades hemma med mamma och pappa sittandes i soffan och titta på Män som hatar kvinnor. Den har jag och Andreas sett X antal gånger nu, men det är fortfarande så bra! Men, eftersom att mamma och pappa inte hade sett den, så ja. Båda tyckte att den var jättebra! :) Efter filmen tog vi oss en visit upp till Linda, Ronny & Lucas. Måste ju träffa dom och säga hejdå innan man åker. Så där blev vi en stund också... Sedan åkte vi hem till mamma och pappa, åt och tittade på tv resten av kvällen innan vi åkte.
Var en riktigt trevlig och mysig helg! Enda tråkiga var att Anna inte var hemma något. Jobbade både lördag och söndag. Så det var bläigt. :/
Var inte kul alls att åka därifrån, helgen hade ju gått så snabbt! Men, jag åker dit på lovet igen, så det är inte så långt kvar! :)

Nu blev det visst bara en bild på Linda & Lucas som blev inlagt... Men hade ingen bra på mamma och pappa från helgen!

Jag hoppas att ni andra också har haft en underbar helg!
Ha det fint tills nästa gång.
//E


Missa tåg, missa buss...

Jippie, här sitter jag och har missat bussar och tåg och allt vad som går att missa... Först försov jag mig.. Missade alltså första tåget... Vaknade, då var det en kvart kvar till bussen skulle gå, så ja... Ni kan ju räkna ut hur det gick. :) Så här sitter jag och väntar på att klockan ska bli 10:52, för då går nästa tåg till Kristinehamn. :)
Tänkte passa på att blogga lite om helgen medans jag väntar! Men det får bli i ett nytt inlägg.

Hoppas att ni andra har kommit upp i tid och haft en bra morgon! ;)
//Emma

Dingle

Denna helgen har vi varit i Dingle, eller är fortfarande, så det har inte funnits så mycket tid till uppdatering. Samma gäller de senaste dagarna av veckan, torsdag & fredag.. Fullt upp har vi haft!
Skulle ju skriva om vad vi gjorde förra helgen, men det har inte blivit av. Så det får bli en snabbversion. På lördagen var vi i Örebro en sväng, var inne på IKEA, Marieberg och Lågprismagasinet. Vi hittade allt en del vi ville ha, så lite handlat blev det. Köpte b.la. en bokhylla till gästrummet, blev jättefint! :) Bilder kommer senare någon gång..
Ja, sedan så kom Jenny, Jens och Alde på en snabbvisit till Degerfors, så vi fick besök av dom på kvällen. Eller ja, Jenny, Jens och Josefine var det som kom. Det var mycket trevligt! :)
Söndagen städade vi och så kom Andreas föräldrar över på fika, var ju Kanelbullens dag! Så vi åt lite bullar och hade det trevligt. :)

I onsdags var vi som sagt på Amon Amarth, jag orkar inte riktigt skriva om allt, men det var i alla fall väldigt roligt och dom var grymt bra! Vilket vi redan visste. ;)
När vi ändå skulle till Örebro (igen...) tog vi en snabbsväng inom IKEA, kom på att jag skulle sätta upp ett draperi i gästrummet också, så köpte tyg och vajer som man sätter upp det på. :P Kommer bilder när det är klart, om det blir bra dvs. :)

Nej, nu ska jag fortsätta umgås med familjen här, dom som är vakna. Andreas ligger och snarkar och har sig... Anna ska åka till jobbet. Och ja, mamma och pappa är hemma till mitt förfogande, eller något. ;) Hör att Truls busar! Bäst att jag går dit och kikar.... Hihi...

Ha det fint!
//E

Stress, stress, stress...

Sitter och stressäter frukost nu... Har segat lite väl mycket idag. Så uppdatering om helgen dröjer...
Idag ska vi dock på konsert! Amon Amarth. Ska bli kuligt. Så uppdatering nästa gång blir kanske imorgon. :)

Ha det fint sålänge!
//E

Good Morning!

Ja, det blev en massa saker gjort i helgen. Det hinner jag dock inte skriva om nu, så det får bli senare, men nu vet ni att jag gjorde något, haha.
Blir bara ett kort hej-jag-är-vaken-och-såvidare inlägg. :)





Hoppas att alla får en trevlig dag, själv ska jag ut i skogen och fota med klassen!
//E

Världens finaste pojkvän... <3

Igår när Andreas kom hem så hade han med sig rosor, choklaaaad och en trisslott! Hihi. Han är så söt. <3

Blommorna, chokladen & trisslotten. :)


Min bubbis det.
Söt
Fin
GOU!
<3


//E

Sånt som fastnat

Jag har snöat in på lite låtar som spelas så fort jag är inloggad på spotify.
Check 'em out!

The Cranberries - Zombie
Ozzy Osbourne - Crazy Train
Dio - All The Fools Sailed Away
Dio - Rainbow In The Dark


Paradise Lost - Don't Belong
Lyssna, lyssna, lyssna!


Sedan så borde ni även kolla in:

Cirkus Miramar - 14 CC Kemiskt
Underbar låt! Älskar den.

Dock finns inte denna på Spotify, men skulle ni råka få tag på den så är den helt underbar verkligen!
Hittade en annan låt med CM på youtube, dock live. Men ja, den är fin! Texterna är väldigt speciella, men ja, dom är underbara helt enkelt. :)





Lyssna och njut!
//E

Balkongen

Nu har jag inga direkta före-bilder (inte förebilder som jag råkade skriva först) på hur det såg ut på balkongen innan vi gjorde i ordning för höst och katt förra helgen.
Men såhär ser det ut nu i alla fall:



Nya höstblommor.

Mer höstfint + smultron från sommaren. :)


 


Sittplatsen. Truls-säkrat. :)


Jätteskönt att ha hönsnät på balkongen så att Truls kan få vara ute, utan att någon annan behöver hålla koll på honom hela tiden. Dock satte vi inte hönsnät uppifrån och ned på långsidan, utan där satte vi bara så att det blev en liten bit ovanför balkongräcket. Vi är nämligen ganska säkra (peppar, peppar) på att Truls inte kommer kunna komma över det.
Jag är i alla fall väldigt nöjd med resultatet! :)

//E

Blaha blahä?

Happ, idag blev det ingen skola för min del. Har blivit härligt förkyld och halsen är inte bra alls. Så blev till att ringa VC. Deeenna gången fick jag i alla fall komma dit till en doktor. Så nu har jag fått lite medicin osv, så hoppas att det blir bättre snart. :) Har nämligen sådan lust att åka till Örebro ihelgen! Vi pratade om det tidigare i veckan.. Och ja... Har jag fått för mig något, så går jag ju runt och längtar som en galning. :) Är ju så kul att mysa runt inne på IKEA, Marieberg... och allt vad det är. Älskar att gå runt och kika i affärer med Andreas. Tur som jag har så tycker han också om det! :)


Annars idag har jag inte gjort så mycket. Skrivit klart och lämnat in mina uppgifter i nkA, mycket skönt och jag måste säga att jag är nöjd med resultatet! Hoppas bara att läraren gillar det också.
Vid sex-tiden tänkte jag laga lite mat, så att det är färdigt när Andreas kommer hem från jobbet. Blir riktig fredagsmysmat idag, TACOS! Mums, mums, mums, mums!

Så, ja. Det är väl det hela.
Har inget mer att skriva för tillfället.
Ville bara göra en liten uppdatering om vad som händer.
Ha det fint!
//E

Så mycket att göra, så lite tid...

Nu var det återigen ett tag sedan jag skrev, men det har varit fullt upp!
Hela förra helgen blev det rejäl städning, vi hann inte riktigt klart alla rum. Tro nu inte att det var såååå stökigt, utan vi städade helt enkelt riktigt ordentligt. Garderober, hyllor, frys, kyl, skafferi osvosvosv. Massor! Dock blev vi klara med balkongen, så nu kan vi äntligen släppa ut Truls där igen. Förhoppningsvis ska han inte kunna hitta något hål och krypa igenom. :)
Annars i veckan har det varit fullt upp med skola. Även om jag inte har gått så långa dagar denna veckan har det varit väldigt mycket pluggande hemma. Så det hinns inte alltid riktigt med att blogga. :)
Hmm, ja, annars har det väl egentligen inte hänt något direkt. Jag har fått ont i halsen och börjar bli riktigt snuvig, inte kul! Men ja, annars flyter allt på som vanligt ungefär.
Till helgen blir det mys och kanske en sväng till Örebro, sedan städa klart resten av lägenheten... Och till veckan ska vi på konsert med två av Andreas kompisar och på fredagen åker vi till Dingle. Ska bli kul, har inte varit där sen 22 Augusti nu! Det är längesedan. Bah.

Jaja, nej! Nu måste jag fortsätta med nkA-pluggandet.
Förhoppningsvis skriver jag snart igen.
Ha det fint!
//E

RSS 2.0