Weeee!

Idag åker vi till Lidköping! Träffa Jenny, Jens & Alde. Ska bli jättekul. :) Så stannar vi där tills imorgon, sedan åker vi vidare mot Dingle! Ska också bli kul! Saknar familjen. Mmm, ja, kommer bli riktigt mysigt idag och sedan när vi är hemma i Dingle, hihi. :) Hoppas bara att dom också har snö! Och att den tänker ligga kvar till efter jul. För jag vill ha snööööööööö på jul detta året!

Jaja, nu blir det frukost!
Ha det fint & God Jul om jag inte skriver mer innan julafton!
//E

Julpyntad lägenhet...

NU kommer det lite bilder på vår julpyntade lägenhet. :) Och lite annat kul, kanske!


Köket



Julbak!




Data/gästrummet


 

Julgranen! + Öppna spisen


Hallen


Truls lilla matta. :)


Pakeeeeeeeet! Har gömt massa mer i en garderob! :)

 


Sådär, nu orkar jag inte lägga upp mer bilder. Haha. I
Imorgon är äntligen sista dagen i skolan, sedan loooooov!!! Åh, vad underbart det ska bli. Vila upp sig riktigt ordentligt. Tycker nog att lovet kunde varit minst en vecka längre dock. Men, men! ;)
I helgen ska vi mest vara hemma och ta det lugnt. Njuta av ledigheten och bara vara hemma... Fast! Imorgon ska vi på afterwork-bowling! Det ska bli mycket trevligt. :) Vi ska också fixa en vinterjacka till Andreas. Han har ingen.. Det hade inte förra året heller. Han är galen! Men, nu så ska vi i alla fall äntligen köpa en. Enda anledningen till detta är nog att han fick ett presentkort från jobbet. Haha. Han är lite dumsnål ibland. :)
Jaja, nejnej, ska nog gå och lägga mig strax. Känner att jag börjar bli riktigt trött... Ska ju upp till skolan imorgon också. Avslutning, håller på ca 1 timme. Så känns lite sådär halvt meningslöst, men det är nog lika bra att dyka upp.
Idag är det förresten bara en vecka kvar till julafton!!!!!!! Har börjat få julfeeling nu. :)
Ha det fint!
//E

9 dagar kvar!!!

Julen närmar sig med jättesteg! Åh, det ska bli så mysigt... Även fast lägenheten är julpyntad både högt och lågt och det är snö ute, har jag inte riktigt fått den där julkänslan än. Får se om den börjar krypa sig på snart. :)


Jag är klar med alla julklappar och det är så skönt. Har hittat jättefina och bra saker till alla i år. Har även fixat med en liten extragrej till Andreas. 29 december har vi varit tillsammans i två år och förlovade i ett år. Det ska vi såklart fira lite. Så jag har fixat en jättefin sak till honom, hihi. Hoppas att du blir riiiiktigt nyfiken när du läser, älskling! ;)
Annars är allt fint, förutom att jag är lite sjuk.. Vet inte vad det är riktigt, men är inte alls i form. Så har inte varit i skolan denna veckan än, men imorgon ska jag släpa mig dit i alla fall.

Ptja, det får räcka för tillfället. Ska försöka sätta mig och göra klart religionsarbetet.
Ha det fint!
//E

Ja, jag veeeet...

Yes, då var det återigen ett tag sedan jag skrev. Men det är eller har varit så mycket den senaste tiden så jag orkar helt enkelt inte sätta mig vid datorn för att skriva blogg. That's life.
Just nu är det dock ganska lugnt på skolfronten, ska bara fixa ett arbete om Jehovas Vittne. Men annars tror jag att det mesta är klart före jul, vilket känns oerhört skönt!
Enda som är mycket nu är att fixa allt inför jul! Alltså, pynta, julklappar, julbak... Sånt. Men det är inte jobbigt, för sånt ääääälskar jag! Är så mysigt med jul så det är helt... Galet! Ska lägga upp bild på julpyntad lägenhet lite senare tänkte jag. :)

Hm, ja. Just nu får detta inlägget räcka. Ska försöka att skriva snart igen.
Ha det fint!
//E

RSS 2.0