Grrr...

Åh... Idag är en sånhär... Dum dag. Eller dum morgon rättare sagt, hur resten av dagen blir vet jag ju inte än. Men! Sovit dåligt, vaknat flera gånger, drömt konstigt, klockan ringer, vaknar med massa huvudvärk och skit. Så nu är jag inte glad. Håller dock på att äta lite frukost och har fått i mig en tablett mot huvudvärken, så förhoppningsvis så vänder snart humöret!
Idag ska jag ta bilen till skolan också. Förhoppningsvis går det bra... Kör inte bil så ofta så är alltid lite nervös när jag ska köra själv. :P Så, just därför bestämde vi att jag skulle ta bilen. Passar bra idag också, mitt buss/tåg-kort börjar inte gälla förrän imorgon, Andreas jobbar natt och jag börjar lite senare och vet inte riktigt när jag slutar. Brukar ju vara så dom första veckorna, så det blir skönt att slippa vänta osv idag iaf. :)

I övrigt så har helgen varit bra. I fredags kom Andreas och hämtade mig, sen åkte vi till Karlstad. Kul! Handlade lite småsaker på IKEA, strosade runt lite Bergvik... Ja, ungefär så.
Lördagen var vi bara hemma hela dagen. Slöade runt. På eftermiddagen/kvällen började jag må illa och grejer dock. Men det gick över efter ett tag. Var dock slö hela kvällen där. Tror jag slocknade vid tio-tiden.
På söndag var vi hemma i princip hela dagen också. Tills jag fick spatt och tyckte att vi behövde komma ut lite. Så då åkte vi till Lidl av alla ställen! Vi tog även en sväng förbi hos Andreas systrar och var där någon timme.
Så, ja. Sammanfattningsvis en slö helg. Men oh så skönt.

Näe, nu får jag ta och hitta lite kläder och göra mig iordning.
Ha det fint!
//E

Uppe med tuppen...

Har återigen inte så jättemycket tid över till att berätta hur det går i skolan.. Tanken var att jag skulle skriva igår.. Men jag och Andreas gick och la oss i sängen vid femtiden för att mysa lite. Slocknade totalt och vaknade vid halv åtta igen! Gick upp, fixade lite... Eller... Jag låg på soffan och var som en zombie medans Andreas diskade. :P Så gick vi och la oss igen vid kvart över åtta.. Ungefär. Så var inte mycket vi gjorde igår inte. :) Men det var otroligt skönt!
Men! Lite om skolan då kanske... Hittills känns allt jättebra och jag tror att jag kommer trivas super! Skolan är trevlig, lärare och personal är trevliga, dom andra eleverna är trevliga... Allt är trevligt och fint. Så det är verkligen jätteskönt. :)
Har även valt vilka ämnen jag ska läsa under detta året... Nu har vi inte haft några riktiga lektioner än direkt, mest information, men upplägget av lektionerna och kurserna verkar oerhört bra! Så det känns som att det kommer gå galant. Faaaast, man ska inte vara för kaxig nu.. Det finns säkert saker som kommer bli lite svårare och jobbigare också. Som alltid med skolan.
Ska i alla fall läsa följande ämnen;
Matte C
Svenska B
Historia A
Naturkunskap A
Naturkunskap B
Religion (A?) Vet inte om den har någon bokstav. :P
IT - Det är min profil/inriktning eller vad man nu vill kalla det.
Hmm, tror att jag har fått med allt nu, men man vet aldrig med mig. :)
Nu måste jag fortsätta äta min frukost innan Truls tar den!
Ha det fint!
//E

Skooola...

..hinner inte skriva så mycket, ska göra mig iordning och gå till tåget..
Men, jag har iaf börjat skolan! Och det verkar bra osv.

Skriver mer sedan, om jag kommer ihåg! :)

//E

Skooola...

..hinner inte skriva så mycket, ska göra mig iordning och gå till tåget..
Men, jag har iaf börjat skolan! Och det verkar bra osv.

Skriver mer sedan, om jag kommer ihåg! :)

//E

Dagen...

Idag åkte jag och Andreas iväg till Kristinehamn för att fråga om vad för färdbevis (eller vad tusan man nu vill kalla det) som skulle passa mig bäst när jag börjar skolan. Det bästa skulle kosta 720kr i månaden, inte kul, men vad ska man göra!?
Det enda som var lite dumt var att detta gäller per kalendermånad, alltså kan jag inte börja köpa det förrän i september, eller jag kan, men det vore ju sjukt dumt. Så då skrev hon ut vilka tider och blabla tåg och bussar gick så att jag kunde titta ut vad för färdbevis som passade bäst. Och massa sådant. Men det löser sig nog! Lite tråkigt att det ska vara så krångligt bara.
Iaf, sedan så åkte vi till skolan, parkerade där och gick till järnvägstationen och tillbaka så att jag skulle lära mig att hitta. Det var mysigt, hihi!
Hm, ja, det är ungefär det vi har gjort idag... Vi gick in en sväng på Maxi också, mest bara för att vi var i närheten, köpte dock inget speciellt. Kattgräs till Truls, haha.
Har varit en trevlig och mysig dag iaf. Regnväder osv. :)
Imorgon åker jag till Dingle igen. Jobba sista veckan innan det är dags för skola. Ska bli jättetråkigt att åka härifrån igen, men pengar behövs alltid. Och så är det tråkigt att missa marknaden, eftersom att det är i princip det enda som händer här. Meeeen, det får väl gå.

Hmm, ja, nej. Nu ska jag fortsätta med mitt slösurfande och betapetande!
Ha det!
//E

Klädinsamling!?

Igår kväll rensade och möblerade jag och Andreas om i gästrummet. Vi hade bara ställt in massa saker där för att det liksom skulle försvinna från resten av lägenheten. Så det var väl dags att ta tag i det tyckte vi. Är iaf nöjd med ommöbleringen. Kommer nog bilder på lägenheten så småningom. Min kamera måste bara komma tillbaks från lagning. :)
Iaf när vi rensade igår hittade vi massa kläder som vi tyckte att vi kunde kasta. Då tänkte jag, ja! Vi lägger dom i en såndär klädinsamling... Så idag åkte vi iväg för att kasta lite kartonger och lägga kläderna i en insamling. Men nehej, det fanns ingen insamling för kläder någonstans.. Har dom slutat med sånt? Hmmm...

//E

Long time , no bloggande...

Ja, nu var det längesedan jag skrev. Och jag tänker verkligen inte redogöra för allt som har hänt sedan sist. Det är alldeles för mycket. Men! Andreas och jag har varit lediga. Vi var i Sandefjord och bodde på hotell, var jättemysigt! Sedan har vi såklart gjort massa andra saker ocksåååå... Men det var mysigast. Nu är Andreas semester över och han är på jobbet medan jag ligger hemma i sängen med datorn i knät. Kom hem till Degerfors i lördags kväll och åker tillbaka till Dingle på fredag för att jobba den sista veckan. Sedan är det pang på med skola. Är nog inte riktigt redo för det, men det får väl gå, hiho. Det brukar lösa sig efter hand liksom.
Precis som alla somrar har denna gått oerhört snabbt, känns både skönt och tråkigt. Den är ju inte helt över, men det är redan Augusti! Känns lite... Sjukt.
Egentligen orkar jag inte uppdatera mer just nu, så det får nog bli lite mer senare eller imorgonkväll när Andreas är på jobbet igen.

//E

RSS 2.0