Badelibad

Ja, det var ett tag sedan jag uppdaterade nu.
Har varit hemma i Degerfors i helgen, det var skönt! Körde dit själv. Föööörsta gången jag kört så många mil helt själv, och det gick bra! Hihi.
Vi badade också, första gången i år och det var så skönt!!! :)

Nej, jag kom helt av mig i bloggskrivandet, får skriva mer någon annan dag.
Ha det bra!
//E

Blaaa-lalaaaah

Dagen har varit lite.. Dålig.
Mormor, Linda och Lucas var här förut, det var trevligt och sådär. Men jag var lite trött och allmänt off. Så jag var väl kanske inte världens bästa sällskap. Men det får väl gå.
Jag och modern åkte till torp på kvällingen.. Köpte en snygg skinnväska och ett par.. Byxor. Såna halvlånga, minns inte vad dom kallas. Det var trevligt och så. :)
Men ah, nu. Nu är dagen sämre helt enkelt. Saknar Andreas och lite sånt. Lite annat jox som ställde till kvällen också, men men. Så jag kommer väl lägga mig med dålig humör och det är aldrig bra!
Imorgon är det i alla fall dags för jobb igen. Tre dagar, sedan ledig helgen, sedan fem dagar, sedan ledig i massa dagar. Så det är väl ok. Imorgon börjar jag kl 13, så det blir lite sovmorgon och så. Det är skönt det också. Slippa gå upp tidigt varje dag.
Hm, jaja. Jag vet inte, orkar inte skriva mer nu, eller jag har inget mer på lager... Tror jag. I sådana fall blir det väl ett inlägg till lite senare.

Ha det bra sålänge!
//E

Vilken morgon!

Sitter i sängen med datorn i knät och bara... Är slö. Jättefint väder ute, men orkar inte riktigt masa mig ut än. Lite slöande till bara... Liiiite...
I alla fall. Jag vaknade vid kvart i sju i morse av att datorn stog bredvid mig i sängen och lät... Hade somnat medan jag kollade lite saker på nätet igår. Det har aldrig hänt! Alltså, somnat med datorn på har jag gjort, men då har jag liksom, ställt bort den en liten stund och "vilat"... Men nej! Denna gången var jag mitt i att skriva ett svar på något. Haha. Jaja, jag måste ha varit sjukt trött helt enkelt.
När jag väl hade stängt av datorn, ställt bort den.. Och varit och kissat... Så la jag mig för att sova igen. Hann väl sova 2 minuter innan Andreas ringer. Då hade en hylla med DVDer ramlat ner. Happ.. Jaha... Så börjar han med att han inte hittade Truls när han kom hem... Jag känner hur paniken börjar komma... Massa saker flyger genom huvudet... Har han rymt?! Nej, det går ju inte... Är han död? Hamnade han under hyllorna?!... Ja, massa panik kort sagt. Sån tur var, så hade han bara blivit jätterädd och gått och gömt sig. Stackars Trullebulle, hela han hade tydligen darrat när Andreas väl hade hittat honom. Inte konstigt att han blir rädd för det! Sån liten katt och sån stor smäll!
Efter att ha pratat med Andreas en stund somnade jag iaf om. Det var micket, miiiiicket skönt.

Och här sitter jag  nu... Som sagt. Datorn i knät.. I sängen. Men nu är det snart dags att ta tag i saker och ting. Borsta tänderna och gå ut i solen!

Ha det bra!

//E

Old times - Good times

Jag har haft en mycket bra dag. Förutom en detalj. En stor detalj. Andreas och Truls åkte tillbaka till Degerfors idag. :( Men före det så låg vi och gosade hela daaaagen! Nästan. Det var massa med mysigt! Jag saknar dig, älskling! <3
När Andreas och Truls hade åkt kom jag på den finfina idén att ringa vår granne och barndomsvän, Ida. Så vi tog oss en sväng dit.. Eller sväng och sväng.. Vi var där ganska länge. Kom inte hem förrän för en halvtimme sedan. Så det blev en riktigt lång sväng, och oerhört trevlig! Prata gamla minnen och allmänt catcha up är alltid uppskattat. Det dröjer nog inte länge före det blir en tur dit igen. :)
Hm, ja. Jag är ledig idag och imorgon, dock är ju denna dagen snart slut. Imorgon vet jag inte vad det blir än... Modern är också ledig, så vem vet vad som händer!

Annars har helgen varit jättebra och mysig. Synd bara att jag jobbade om dagarna när Andreas var här. Men det får gå, vi sågs mycket ändå. Och sov tillsammans, det är det bästa. Jag sover så gott då. :)
Nej, nu ska jag slösurfa lite till och sedan sova.

Tjing!
//E

Husvagnar i husvagnen

Blev inget bloggande igår, men har inte riktigt tid, lust eller ork om dagarna. Först är det jobb, sedan komma hem och mysa med Andreas och umgås med familjen. Så det blir inget direkt surfande så att säga. :)
Men, men. Nu sitter jag i sängen i husvagnen, inbäddad i täcket och med datorn i knät. Frågan är egentligen om jag har så värst mycket att skriva om. Dagarna flyter på snabbt och bra på jobbet, igår på midsommarafton slutade alla i köket en del timmar tidigare än vad som var schemalagt. Fanns inte ett jota att göra, vilket iofs var ganska skönt. Blev en trevlig midsommar. Anna, lillasyster, jobbade så hon var borta och kom inte hem förrän idag kväll. Men, jag, Andreas, mamma, pappa, Linda & Lucas grillade och hade det trevligt på kvällen. Såg något på tv också. Sånt där med Stefan och Krister, fast det var bara Stefan som var med. :D Fars! Så heter det. Tack Lou.
Jaja, det får bli mer uppdaterande imorgon tror jag. Vi ska spela lite Sims och titta lite film.. Sedan gosa ihop oss och sova.

Vi sitter i husvagnen och äter Ahlgrens Husvagnar, hihi. :)
Jaja, ha det bra osv.
//E

Den Sista Färden & husvagn

Nu sitter vi här i husvagnen... Japp, husvagn. Nu är vi i Dingle, tog ett bra tag, men nu är vi här! Har förvisso varit här ett tag, men men. Vi åkte från Degerfors vid halv två ungefär.. Tog en sväng in på ICA i Gullspång... Ja, det var lite.. Som "Den Sista Färden" som Andreas uttryckte det. Det var lite smått spännande... Eller något... Efter en del om och men, inte många, så kom vi iaf fram till Lidköping. Träffade Jenny, Jens och lilla Alde. Så söt! Hon fick en söt liten klänning med tillhörande solhatt och små... Trosor. Eller vad heter det när det är sånt man har utanpå blöjan? Jaja, sött var det iaf! En liten nalle också. Hihi... Truls hade det också roligt. Dom har två katter. Förvisso är en så rädd, så den var knappt framme... Men den andra, han var allt framme. Dom stod och glodde på varandra. Som två galningar, haha. Tror nog att han tyckte att det var jättekul med en katt att kika på. Vi var där en stund.. Sedan åkte vi vidare mot Dingle, käkade på Max. Och huxflux var vi framme! I Dingle var hela släkten här och väntade.. Eller kanske inte riktigt. Men mamma, pappa, Anna, Linda & Lucas. Och så Truls släkt då. Mamma Jörgen, och dom andra missekatterna. Han kände allt igen sig.. Och katterna. Satte igång att busa som en galning med Jörgen... Så nu ligger han här vid mig och Andreas i sängen. Sover som den lilla kattunge han är. Hihi....

Nej, får uppdatera mer imorgon efter jobbet. Nu ska vi mysa. Se på film och äta lite goudis kanske!

//E

Åh, vad skönt det är att sova....

Åh, vad trött jag är! Andreas åkte till jobbet för en liten stund sedan. Jag brukar alltid kunna somna om när han har åkt, men inte idag Varför, varför?
Jaja, det får väl gå. Skulle ändå gått upp vid åtta-tiden och grejat lite. Vi åker nämligen idag. Till Dingle, med ett litet stopp på vägen i Lidköping hos Jenny & Jens.
Så, jag ska packa lite, och diska disken som finns och lite sånt där. Inga stora saker direkt, men det är ändå skönt att gå upp i tid och få gjort det istället för att behöva stressa.
Truls är galen....

Nej, nu ska jag spela lite, fördriva tiden. Och sedan börja med disken och packningen.
Skriver senare.

//E

Design

Har börjat fila lite på designen på min blogg... Flyttat menyn till vänstersidan, ny header, ny bakgrund, har även bytt stil på vanliga texten och texten till rubriken. Tycker det börjar bli riktigt bra! Dock är det inte säkert att alla ser texten till rubrikerna så som jag gör, vilket är synd för den är skitsnygg!
Tack för headern älskling..


ÅHHHHHHHH, vad trött jag blir nu! Jag hade skrivit ett långt inlägg och tryckte på publicera.
Bah, det är inte min dag idag... I bloggväg alltså.
Uppdaterar mer senare.

//E

My lifestory... Eller något i den stilen

Ojoj, satte mig vid datorn för att uppdatera bloggen. Men kom på villovägar! Ni vet hur det är, man klickar sig in på någon annan blogg, hittar en länk där, klickar sig vidare.. Så blev det. Lite som en ond cirkel! Klockan tickar på i rusande fart utan att man märker något... Jaja.
Tänkte att jag kanske skulle ta tillfället i akt att skriva ner lite om mig själv och ptja, lite sådant. Om någon som inte känner mig skulle läsa bloggen kan det kanske vara.... Skoj, eller något. Haha.

Jag heter Emma och bor i Degerfors, som ligger i.... Värmland. Jag bor i en jättefin 3a med min underbara pojkvän Andreas och vår lilla katt, Truls. Som... Mest är busig.
Jag är 20 år och det innebär väl att jag har hela livet framför mig, mycket läskig tanke! Men, så är det. Bäst är att inte fundera på vad som har varit och vad som ska hända i framtiden, utan vad som händer i nuet. Eller? Det tycker jag iaf!
 Och just nu i nuet sitter jag i sängen med täcket virat runt mig, datorn i knät och en purrande kattunge vid fötterna.      
Men förutom det så har jag jobbat extra och ska även jobba hela sommaren på en restaurang som ligger långt härifrån! Men väldigt nära där jag är uppväxt. Vi tar det från. Hm, någon ände. Jag är alltså uppväxt 25 mil härifrån, närmare bestämt i ett litet samhälle som heter Dingle. Där bodde jag med mina föräldrar och två systrar i ett hus lite utanför... "City". Haha.
Då kan man ju fråga sig hur fasen jag hamnade i Degerfors!? Finns ett kort och väldigt enkelt svar på det. Han heter Andreas. Han kommer härifrån, vi träffades, blev tillsammans, när jag gick i skolan träffades vi bara på helger... Så var det väl ungefär ett år, till jag slutade skolan och sedan flyttade hit. Hm, blev en lång historia om mig.... Lite till får det bli också...
Efter sommaren ska jag börja skola igen. Som ni kanske anade av förra inlägget. Jag hoppade av gymnasiet precis efter att jag börjat trean. Många tycker nog att jag var dum i huvudet, men jag vet själv att det var rätt. Och det är väl det som räknas...?
Jag ska då läsa det som jag saknar för att få behörighet till studier på högskola osv.

Ja, hm, ja. Det får räcka som info om mig för tillfället.

Faktiskt har jag ingen aning om vad bloggen ska handla om. Självklart blir det ju om min vardag och ja, sådant som händer i mitt liv. Men, det kommer säkert bli något eller kanske en hel hög inlägg om några av mina intressen... Vi får väl se.

Nej, nu har jag inte tid att sitta här längre. Ska greja i lägenheten! Kommer bilder senare... På hur den ser ut osv. Vi är ganska nyinflyttade i denna, så jag är inte helt färdiginredd. Hehe.

Ha det bra!

//E


Phew...

...som rubriken antyder... Skönt att äntligen vara i säng! Blev en tokig dag efter att Andreas kom hem från jobbet. Först blev det en hel del gos och mys. Sedan skulle vi iväg till Kristinehamn för att kika på skolan jag kommit in på. Kort sagt tog det väldigt lång tid. Men, nu har vi sett vart skolan ligger och jag tror att jag kommer kunna hitta från tågstationen. Det känns bra! När vi ändå var i Kristinehamn tog vi en sväng in på Jysk... Och Coop.... Och Maxi... Och! Karamellagret. Vi fick äntligen köpt nya stolsdynor till köket. Dom är så fina, så! :) Lite goudis... Och.. Vattenmeloun! Gott. Ja, det heter goudis och meloun. UYJNO!!! Jag tror att personalen på Coop i Khamn tyckte att vi var udda. Men det är kul.
Hm, ja, nu ligger jag, Andreas och Truls i sängen och ska snart sova. Har varit en lång men mestadels trevlig dag. Får bli mer skrivande imorgon. Andreas gäspar så mycket nu.

Tjing!

(Chtjep, chtjep! //A)
//E

Hemma

Så,  nu är det dags för mitt första riktiga inlägg!
Har suttit och försökt hitta någon bra design, ska försöka lära mig att knåpa ihop något själv. Men jag tyckte att den här var jättefin, så den får det bli sålänge. :) Hittade den här.

Just nu är jag hemma i Degerfors och det är så skönt. Kom hem i torsdags och åker igen nu på torsdag. Fast denna gången åker Andreas och Truls med. Vi ska fira midsommar i Dingle, sedan stannar jag kvar där för att jobba.
På vägen till Dingle ska vi även hälsa på Andreas syster Jenny och hennes lilla familj. Hon och hennes pojkvän, Jens, har nyss fått en liten dotter, Alde. Ska bli så kul att träffa dom!

Nej, nu kom Andreas hem, så får skriva mer senare!

//E

Ny blogg!

En ny blogg, på ett nytt ställe. Eller vad säger man? Haha.
Nej, tänkte prova blogg.se och se om det är bra. Se om jag bloggar ordentligt. :)


//E

RSS 2.0