Städdag!

Idag blir det verkligen städa för hela slanten.. Förutom lite matlagning och handlande. Men annars! Städa, städa, städa! Vi ska rensa i alla skåp och garderober, i förrådet i källaren, allt! Kasta all skit vi inte ska ha, kanske sälja något. Vad som helst, bara det försvinner! :P Så, höststädning får vi kalla detta. Ska även fixa fint på balkongen. Vi har köpt nya blommor och så ska vi fixa med hönsnät (på något sätt), så att Truls kan få vara ute ensam! Det är guld värt att kunna släppa ut honom där en stund.
Jag tänker veeeerkligen inte ladda upp några före-bilder, för det är lite för stökigt på vissa ställen, hihi. Men efter-bilder! Det ska ni få sen. :) Eller, kanske före-bilder. Hmm, vi får se!


Än så länge är det bara jag och Truls som är vakna, så vi väntar på Andreas. Hihi. Lär väl ta någon timme, eller två, men det får gå. Bara att börja greja lite själv. Och sen ska jag komma in med frukost på sängen till honom! Hihi. :)

Jaja, nu blir det till att starta lite musik sedan börja.
Ha det fint!

//E

Saker och ting...

Det var en jättetrevlig helg! :) Det var så fint och så fridfullt där ute i skogen... Åh, vad skönt det var! Sedan var det såklart riktigt mysigt att få umgås med Andreas familj en hel helg! Tyckte nog att det var mysigast på lördagkväll. Då grillade vi korv ute på udden när det var alldeles mörkt. Vilken himmel det var! Riktigt magisk faktiskt... Stjärnklart utan dess like. Helt underbart! Näe, jag vill dit igen. :) Doooooooock, var det skönt att få sova hemma i sin egen säng, man blev inte riktigt utvilad av sängen där.
Tror att Truls tyckte om att få komma hem igen också, även om han hade det super där, så var nog dom dagarna nog för honom, hihi.

Ptja, nu är det ju redan tisdag kväll. Vad har hänt mer sedan jag uppdaterade sist? Hm. Skola såklart. Igår var det demokratidag, idag var det klimatdag. Demokratidagen var inget att ha alls. Gjorde inget vettigt alls tycker jag, men men. Däremot var väl klimatdagen idag lite bättre, fast oh så tråkig. Men man lärde sig ändå lite saker, som antagligen kommer att vara som bortblåsta om några dagar, men ändå. Man lär väl komma ihåg några småsaker iaf.

Näääääeeej, nu ska jag ta och plugga lite! Får skriva mer imorgon eller så.
Ha det fint!
//E

Helg!

Snart dags för skola, sen ska klassen äta thai! Mums... Sedan hämtar Andreas mig i Kristinehamn så fortsätter vi mot Torsby och stugan, där vi ska tillbringa helgen med Andreas familj. Ska bli så trevligt, så! :)

Hoppas att ni får en bra helg!
//E

Vårt älskade lilla odjur....

Denna morgon är jag inte riktigt lika pigg och glad. Andreas åkte vid halv sex-tiden, som han alltid gör när han jobbar tidigt. Inget lustigt med det, vaknar och får en hejdå-puss och brukar somna om. Men nä, då är lilla Truls inne hos mig i sovrummet och lever rövare. Så istället för att vakna av klockan vid kvart över sex och stå upp vid halv sju, så blev jag väckt av odjuret v....
Åhhhh! Han välte ner något i vardagsrummet, såklart...
Som sagt.. Jag blev alltså väckt av Truls vid tio i sex. Inte kul! Låg i sängen till sex kanske, sedan gav jag upp.

Truls är så söt och gosig och det är jättemysigt att vi har honom. Men ibland är han så jäkla... Irriterande. Han hoppar upp på en bänk/bord vad som helst... Puttar ner något och bara står och tittar... Tar man ner honom, sedan plockar man upp saken... Dröjer det några minuter så är han någon annanstans och gör precis likadant. Jag är helt säker på att det bara är för att retas! Uträknade kattj*vel...


Odjuret nr 1!

Nej, nu ska jag ta och borsta tänderna och göra klart allt innan det är dags att gå till tåget.
Ha det fint!
//E

 


Härliga morgon!

God morgon!
Sitter här vid datorn och äter min frukost.. Eller jag har ätit klart men sitter kvar lite ändå. Har så mycket tid på morgonen. :) Känner mig ganska utvilad också, vilket jag borde. Tror jag somnade någon gång mellan 20:30-21:00. :D Jätteskönt verkligen.


Före det låg jag och Andreas i sängen och pluggade. Hihi. Eller ja, han hjälpte mig med några uppgifter som skulle vara klara. Det var kul! För han ville inte att vi skulle sluta... Saknar skolan kanske!? ;) Så idag tänkte jag ta med mig matten hem! Se om han kommer ihåg något av den. Borde fortsätta leta efter miniräknaren också, men den verkar ju vara helt borta! Vilket egentligen är omöjligt... Den ligger väl där vi letar sist... Bah.
Jaja, nej. Egentligen hade jag väl inte så mycket att berätta. Var bara sugen på att skriva lite!

 


Ha det fint tillsvidare!
//E

Sy, sy, syyyyyy...

!!!! Jag har världens finaste, goaste, underbaraste pojkvän! <3 Mmm, det har jag! Hihi. Han har köpt en symaskin till mig! Precis den jag ville ha... Inget avancerat, jättekrångligt. En lagom enkel, jättefin symaskin. Som är bara min! :) Wiiiii!!! Är superduperglad! :D
Självklart är han världens finaste, goaste och underbaraste när han inte köper saker till mig också! Men åh, ja. Han är så fin. :)



Sååå, nu ska jag fixa mat till honom medans han är och spelar fotboll med sina vänner. Hihi. Sen ska jag prova symaskinen! (Ja, jag har såklart redan packat upp den... och känt på den... klämt... tittat... beundrat... osv.) Sedan blir det mys för hela slanten! Och lite plugga...

Ha det fint!
//E


Plugga...

Skrev väl senast i lördags att jag mådde mycket bättre, vilket jag gjorde! Men igår blev det sämre igen, ingen toppendag. Usch! Men nu känns det verkligen som det är påväg att gå över. Så hoppas på det bästa... Fortfarande jättetrött i kroppen, men annars känns det ganska bra. Så imorgon blir det skola igen!Känns som att jag har missat en del men det är bara att komma igen! Både historia och svenska har jag hemma som jag kan göra uppgifter i, eller ja, i svenskan ska jag läsa en bok. Så det är bra! Sen kan jag ju fixa lite med distanskursen. Var ingen religion när jag var borta, så där har jag inte missat något heller. Är nog mest i matte och svenska isf. Och nk B, men den boken har jag hemma så att jag kan kika lite. Så det känns inte helt orimligt att komma i kapp igen. Så att säga. :)

Nä, så. Nu är det bara att ta tag i pluggandet!

Ha det fint!
//E

Lördagsmys

Idag mår jag mycket bättre.. Det är så skönt! Sov förvisso knappt något inatt, men ja. Hela kroppen känns mycket bättre. Har haft lite feber, men inte mycket alls. Så det är super. :) Tror nog att den är helt borta tills imorgon eller måndag. Hoppas jag iaf!
Idag var första dagen som jag var utanför lägenheten sedan i tisdags. Var så skönt att komma ut! Även om vi bara åkte runt och kikade och tog en snabbsväng in på ica, så var det välbehövligt!

Åh, just det! I tisdags så fick jag och Andreas försenad inflyttningspresent av Helen & Tony. Hihi. "Wafflebaking kit" hette det. Jättefint våffeljärn och elvisp. Tack! :) Så, idag ville Andreas såklaaaart äta våfflor. Så, så fick det bli! Funkade jättebra och det var supersmaskigt med våfflor, hihi. :)



Men jaaa... Våffla är väl ingen direkt middag, så jag har fixat ihop en smaskig kycklingsallad som vi ska äta strax. Då blir det massa mys! Tända ljus och någon bra film. Hihi. :)

Hoppas att ni andra får en trevlig lördagskväll!
//E

Mmmm...

Ringde till vårdcentralen eftersom att jag är dålig. Bara för säkerthetsskull osv. Sa att jag har feber, huvudvärk, ont i halsen och... Liksom, allmänt ont i kroppen.
Då frågade människan jag pratar med hur hög feber jag hade. Eftersom att vi inte har någon termometer svarade jag att jag inte vet. Då började hon mumla och ah, lite allmänt så. Sa att det var bra om jag kunde köpa en termometer så att jag verkligen var helt säker på att jag faktiskt hade feber. Jag menar, hallå. Om jag ringer dit och säger att jag har feber vet jag väl för tusan det utan att ha en termometer!? Om man liksom är helt väck i hela huvudet och fryser så att hela sängen skakar, inte riktigt, men ni förstår. För att när man har tagit en tablett bli bättre och börja svettas som en gris. Sedan när tabletten har försvunnit ur kroppen så börjar det om. Helt väck och fryser. Osvosvosv. Åh, blir så... Irriterad. Jag är väl så gammal att jag har haft feber förr och vet hur det är.. Sedan har ju Andreas, som är frisk, känt på mig och sagt att jag varit väldigt, väldigt varm. Men, jaja. Förstår dock att hon tyckte att det kunde vara bra om vi hade en termometer, men inte för att kolla så att jag verkligen har feber just nu.
Kort sagt, om jag inte blev bättre dom närmsta dagarna, eller om jag skulle bli sämre skulle jag höra av mig igen. Undrar om jag måste ha kollat tempen varje kvart för att dom ska tro mig? Hm...

Måste bara poängtera att jag inte ringde dit för att få en tid till doktor eller så. Utan ringde för rådgivning, om det var något speciellt jag skulle tänka på eller så.

Jaja, var tvungen att skriva av mig lite...
//E

Sjuk...

Var några dagar sedan jag uppdaterade här nu, men har inte riktigt haft tid eller ork...
Söndag och måndag var... Ptja, som söndagar och måndagar brukar vara. Tisdag, igår alltså, var sådär. Gick till skolan och så men blev sjuk under dagen, det var inget vidare. Gick hem innan sista lektionen... Och idag är jag hemma. Feber, huvudvärk, ont i kroppen... Blablabla... Det är inte trevligt iaf. :/ Just nu är det dock ganska ok! Har tagit tablett som hjälper lite.

Hmmm. Har väl egentligen inget speciellt att skriva. Blir nog någon roligare uppdatering senare i veckan..
Ha det fint sålänge!
//E

Höstrusk...

Idag åkte jag, Andreas & Josefine en sväng till Filipstad. Det är marknad där denna helgen. Fy fasen vad stor den var! Vi gick hur mycket som helst och då gick vi ändå inte hela. Sjukt stor! Det var trevligt. Köpte inte något speciellt dock. 13 par sockar. Haha. Ungefär det. :)

Marknad & Andreas som provar brills.

Annars har vi inte gjort så mycket idag. Just nu tittar Andreas på fotboll på nätet och jag sitter här. Massa mys i soffan har det blivit också. Jättegosigt! :) Sprungit runt och tänt ljus i lägenheten. Mumlat lite för att vi inte har köpt ved till öppna spisen heller.. Hade varit perfekt kväll att använda den. Nu när hösten kryper på... Mörkt och ruggigt. :) Men, men!

Åh, har kikat runt lite på nätet... Är så sugen på att köpa en ullkappa/jacka. Dom är såååå fina. Men lite dyra...
Är sugen på den här i antingen svart eller grått, men den kostar tusen spänn! Känner att jag inte riktigt har råd att lägga ut det på en kappa just nu, buhu. :(


Har hittat lite andra kläder jag vill ha också... Menne.. Ja, hm. Får förvisso både lön och csn snart igen och jag behöver lite nya kläder. Men nja. Det känns liiiite onödigt. Så vi får se. Hiho. Finns lite andra saker som behövs mer... Som skolböcker. <_< Dock får vi hyra dom, vilket är super! Eftersom att jag knappast vill ha kvar dom när vi gått klart kurserna och det blir mycket billigare, så det gillar vi! Hihi. :)

Nej, nu ska jag smita in till Andreas i soffan igen.
Ha det fint!
//E

Mat!

Mmmm.. Vi var iväg och åt på Harrys. Jättemysigt och gott. :)
Uppdaterar bloggen mer senare eller i helgen. Nu ska jag in i soffan och mysa med Andreas och Truls.

Ha det fint!
//E

Jäkla mage...

Hum, hum, hum. Hemma från skolan idag. Känns inte bra alls, men har haft så sjukt ont i magen. Knappt sovit i natt och har ont till och från nu också. Så kände att det gick inte. Är så jäkla dumt att missa en dag i början och det är ju typiskt min tur. Men det börjar i alla fall kännas bättre i magen, så imorgon blir det skola igen! Då har vi någon friluftsdag där vi ska lära känna varandra eller hur det nu var. Ska inte bli superkul direkt, men heller inte superblä. :)
Enda positiva med att jag fick stanna hemma idag är att vi kan tvätta. Vilket är en jäkla tur! Som jag skrev i förra inlägget så är snart badrummet fullt med tvätt.. Påtal om det har tvättiden börjat för 10 minuter sedan, så jag får väl hasa mig dit.

Ha det bra!
//E

Tröttelitrött..

Seg dag i skolan idag... Kan ju förstås bero på att jag inte haft en toppendag förövrigt. Ont i magen och lite huvudvärk. Så söta Andreas kom och hämta mig så jag slapp vänta på bussen. <3
När vi kom hem insåg jag att vi verkligen behöver tvätta. Tvättkorgen är överfull, ligger t.o.m kläder bredvid, inte bra! Tur som vi hade fanns det en tid idag vid 17. Så den bokade vi. Gick dit vid kvart över... Tror ni att nyckeln till tvättstugan var där? Nej! Som vanligt... Har hänt så många gånger att folk inte lämnar tillbaka nyckeln. Blir så sjukt irriterad över det! Vi har sagt till hyresvärd och vaktmästare ett antal gånger, vi vet även andra som har sagt till, men det händer inte så mycket... Ungefär ingenting. Det är tråkigt. Men, men...
Jao... Så. Ja. Vi gjorde lite mat, sen satt vi i soffan och myste som vanligt. La huvudet i Andreas knä och somnade. Jättemysigt! Men så skulle han till jobbet... Så blev jag ensam kvar hemma! Eller, Truls är ju här också såklart. :)

Ja, det var min dag i korta drag. Haha.
Ha det fint & sov gott!
//E

RSS 2.0