Wiho!

Idag har vi varit riktigt duktiga! Städat i förrådet, kastat lite skit vi inte skulle ha där och ställt i ordning så att allt inte ligger huller om buller. Hokus pokus, så var förrådet helt plötsligt jättestort! :D Tog upp lite advents- och julpynt, så snart ska det pyntas. Iaf lite. Adventsljusstaken ska ju fram till söndag! Sedan fick vi äntligen, äntligen, äntligen ställt ner bokhyllan + CD-pelarna, så nu är det inget som står ivägen i hallen och i vardagsrummet. Fina lägenhet. :)
Sedan har vi även städat badrummet, hallen, sovrummet och lite i köket. Så snart är det fiiiiiint för advent!

I helgen som var så gjorde vi faktiskt en hel del saker. På lördagen bar det först av till loppis i Khamn, köpte två jättefina krukor som nu står i köks fönstret. Sedan gick vi runt lite på stan och avslutade med en fika + lite handlande på Maxi. Jättemysigt hade vi! Sedan när vi kom hem så såg jag att julmarknaden på Berget här i Degerfors precis hade börjat. Hade läst fel tider. Så jag blev jätteglad! Hem och ställa in det vi hade köpt i Khamn och sedan ut på promenad till Berget. Jättemysig julmarknad! Så fintfintfint. Ska dit till helgen igen! :)
På lördagen kom även Andreas lillasyster, Josefine, hem till oss och stannade till söndag. Jättetrevligt som vanligt! Så vi hade en riktig spelkväll. Precis som sist. :) Kul, kul, kul!

Så, ja, det var en härlig helg helt enkelt. :)
Nu börjar jag bli härligt trött, så ska krypa till sängs och somna med historiaboken. Prov imorgon.
Ha det fint!
//E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0